Plastifikacija
Farbanje prahom je vrsta premaza koji se nanosi kao suvi prah. Za razliku od konvencionalne tecne boje koja se isporučuje putem isparljivog razredjivaca, premaz u prahu obično se nanosi elektrostaticki i zatim ocvrsne pod toplotom ili ultraljubičastim svetlom. Obično se koristi za izradu tvrdog završnog sloja koji je čvršći od konvencionalne boje.
Zastupnici smo za podrucje Srbije Turskog proizvodjaca boja u prau Pulver. Nudimo Vam siroku paletu boja po vrlo pristupacnim cenama.

RAL TON KARTA PDF
Mehanika kao preduzeće nezavisno od Aleksinačkih rudnika uglja prvi put počinje sa radom 1976. godine. Na osnovu iskustava i znanja stečenih u održavanju opreme za rudnike uglja 1980. godine počinje sa intenzivnijim razvojem na izradi mašina i kompletnih postrojenja. Od tog vremena do danas je usvojen veliki broj mašina sa svojim podtipovima. Uz intenzivan razvoj dolazi i do izvoza mašina i opreme i u druge zemlje. U mogućnosti smo da Vam ponudimo postrojenja kapaciteta od 20 m3/h do 100 m3/h. Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, nemojte oklevati da nas kontaktirate.
Kontakt