Kapije, Ograde, Ukrasni paneli
Naši laserski rezani ukrasni paneli, zidni paneli, kapije,ograde,itd. dizajnirani su sa jedinstvenim stilom i elegantni su dodatak Vašem domu, a naše vrhunske mašine za lasersko rezanje isporučuju proizvod na koji možete biti ponosni.
Kapije
Kapije su napredovale od svakodnevnih potrepština do ličnih umetničkih dela, a mi možemo da kreiramo kapije sa laserskim rezanjem po meri prema vašim potrebama. Imamo niz standardnih veličina, kao i mogućnost izrade prilagođenih dimenzija. U ponudi imamo sve od dizajna, do izrade i ugradnje.
Kontaktirajte nas za više informacija.
Ograde
Kako kaže stara poslovica, „dobre ograde čine dobre komšije“. Ograda je ono što odvaja i osigurava vaš dom od ostatka sveta, ali nema razloga da vaš dom izgleda poput tvrđave ili zatvora. Međutim, ograda je više nego samo prepreka. Da, ograda označava granicu vašeg imanja, ali to je samo jedna svrha dobre ograde. Ograda ističe vaše uređenje, vašoj imovini daje privlačnost, a pruža privatnost i stepen sigurnosti. Mehanika ukrasne metalne ogradne ploče isecene laserom mogu se koristiti kao ograde ili dodatak ogradama kako bi se stvorila lepa, efikasna ograda sa niskim održavanjem.
Kontaktirajte nas za više informacija.
Ograde za stepenista i terase
Balkonske ograde i ograde za stepenista su ključne ako želite da poboljšate izgled Vaseg doma. Dodavanjem balkonskih ograda, ograda na stepenistu u Vaš prelepi dom nije samo sjajan način da transformišete svoj spoljni i unutrasnji prostor, već dodaje i neophodne sigurnosne i bezbedonosne elemente.

Bez obzira na to imate li imovinu starijeg ili savremenijeg dizajna, imamo široku paletu najkvalitetnijih balkonskih ograda i ograda za stepenista.
Ukrasni paneli
Naš asortiman laserski rezanih panela može da se prilagodi vašim specifičnim zahtevima projekta, bilo da se radi o zidnim radovima, prilagođavanju kuhinje i kupatila, ogradama, glavama kreveta, zaslonima za privatnost, ogradama ili zidnim pločama.
Imamo na raspolaganju mnogo dizajna, a svakom projektu možemo dodati potpuno jedinstveni element dizajna.
Kontaktirajte nas za više informacija.
Mehanika kao preduzeće nezavisno od Aleksinačkih rudnika uglja prvi put počinje sa radom 1976. godine. Na osnovu iskustava i znanja stečenih u održavanju opreme za rudnike uglja 1980. godine počinje sa intenzivnijim razvojem na izradi mašina i kompletnih postrojenja. Od tog vremena do danas je usvojen veliki broj mašina sa svojim podtipovima. Uz intenzivan razvoj dolazi i do izvoza mašina i opreme i u druge zemlje. U mogućnosti smo da Vam ponudimo postrojenja kapaciteta od 20 m3/h do 100 m3/h. Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, nemojte oklevati da nas kontaktirate.
Kontakt