Mehanika Fives

Ozrenska 1
18226 Aleksinački rudnik
Srbija


Telefon: 018 882 - 455
Mobilni: 067 7743777
URL: www.mehanika.rs
Email: info@mehanika.rs

Obrazac za evidenciju poslovnih partnera: Obrazac

PDV registracija: PDV obrazac


Drago nam je da možemo da Vam predstavimo našu firmu i delatnosti kojima se bavimo. Nadamo se i iskreno želimo da Vam naša ponuda pomogne u izboru tehnologije. Smatramo da ćete sa nama uvek biti korak ispred jer nudimo najkvalitetnije, najbrže i po najpovoljnijim uslovima.

Ko smo mi?


Nalazimo se u Aleksincu, Republici Srbiji, na oko 200 kilometara južno od Beograda. Aleksinac je grad sa oko 40 000 stanovnika, na desnoj obali reke Moravice. U neposrednoj blizini Aleksinca se nalaze Aleksinački Rudnici, gde je smeštena i naša firma.
"Mehanika" je počela sa radom jos 1883. god. sa otvaranjem Aleksinačkih Rudnika kao radionica za održavanje rudarske opreme. U 1976. god. od centralne radionice Rudnika formira se firma za proizvodnju rudarske, građevinske i procesne opreme pod nazivom “Mehanika”. Od tada posluje samostalno.
Na osnovu stečenih znanja i iskustva na održavanju opreme “Mehanika” ulazi u program proizvodnje drobiličnih postrojenja i separacija. Od 1980. godine počinje intenzivniji razvoj na izradi mašina za drobilična postrojenja, tako da se od tada do danas osvaja veliki broj osnovnih mašina sa svojim podtipovima. Sa ovim programom radimo drobilična postrojenja i separacije kapaciteta 20t/h do 100t/h. Uz intenzivan razvoj dolazi i do izvoza opreme u druge zemlje. Kompletan razvoj pojedinačne opreme kao i projektovanje drobiličnih postrojenja i separacija vrši se u sopstvenim projektnom birou po sistemu “ključ u ruke”. Proizvodni program “Mehanike Fives” možemo Vam naknadno dostaviti u vidu kataloga
.

Šta nudimo?


Najvažniji je svakako kvalitet proizvoda. Zbog toga, pored kataloga i šema, da bismo Vas uverili u kvalitet rada postrojenja nudimo Vam mogućnost da na licu mesta pogledate prethodno urađena postrojenja i razmenite mišljenja sa kupcem.
Kako bi poboljšali kvalitet naših proizvoda, konstantno ulažemo u nove tehnologije proizvodnje. Nudimo Vam obradu na CNC mašinama (sečenje plazmom i laserom, CNC strugarska obrada i CNC obrada na glodalici), zavarivanje na robotu (linijski, kružni i kompleksni varovi), sečenje profila i cevi na laseru, itd.
Pošto znamo koliko je važno i servisiranje, za sve naše proizvode vršimo usluge servisiranja i dajemo garanciju.
Potrebe korisnika naših proizvoda su veoma specifične, radimo po zahtevu i zbog toga smo veoma fleksibilni. Uz Vašu saradnju uvek ćemo se potruditi da nađemo optimalno rešenje.

Šta je predmet naše delatnosti?


“Mehanika Fives” doo je preduzeće za proizvodnju građevinskih i rudarskih mašina, procesne i elektro opreme. Projektovanje, proizvodnja, promet, montaža, održavanje i popravka mašina i uređaja za eksploataciju, oplemenjivanje i drobljenje ruda i drugih čvrstih materijala, zatim sistemi za drobljenje i separacije, elektromagnetni, vibro i mehanički dozatori, reduktori, sita, odvajači jalovine, klasifikatori, dehidratori, primarne i sekundarne drobilice, pužne, pneumatske i člankaste i transportere sa gumenom trakom, pumpe za nanošenje maltera i betona, čelične konstrukcije, bunkere i bunkeraste zatvarače, silose, elevatore, vagonete, svi tipovi čeličnih konstrukcija i ostale mašine i procesna oprema za građevinarstvo i rudarstvo – čine osnovnu delatnost našeg preduzeća.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije nemojte oklevati da nas kontaktirate.
Mehanika kao preduzeće nezavisno od Aleksinačkih rudnika uglja prvi put počinje sa radom 1976. godine. Na osnovu iskustava i znanja stečenih u održavanju opreme za rudnike uglja 1980. godine počinje sa intenzivnijim razvojem na izradi mašina i kompletnih postrojenja. Od tog vremena do danas je usvojen veliki broj mašina sa svojim podtipovima. Uz intenzivan razvoj dolazi i do izvoza mašina i opreme i u druge zemlje. U mogućnosti smo da Vam ponudimo postrojenja kapaciteta od 20 m3/h do 100 m3/h. Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, nemojte oklevati da nas kontaktirate.
Kontakt