a


 Glavne karakteristike ovog tipa mreža je izuzetno dug vek trajanja (i do nekoliko puta duži u odnosu na čelične pletene mreže), mogućnost izrade u različitim tvrdoćama i mogućnost ugradnje na vibro sita koja su dizajnirana za čelične mreže.


 Bilo koja dimenzija je dostupna na zahtev. Prosejne površine su podeljene u nekoliko kategorija:


Prosejne površine "Meister 2005"


 Prosejna površine kod ovog modela je izuzetno otporna na habanje, te je radni vek nekoliko puta duži u odnosu na mreže od čelične žice.

 Dvokomponentni dizajn, čvrsta noseća površina i mekša habajuća površina.

 U sklopu ovog tipa su sadržani svi elementi za pritezanje mreža i elementi od poliuretana za zaštitu stranica sita od habanja.

 Modularni sistem, sa ogromnim brojem mogućih izvedbi (elementi otporni na hemijske agense, za odstranjivanje vode, sa umetnutim elementima od čelika). U slučaju potrebe za nekom posebnom izvedbom, slobodno nas kontaktirajte.Prosejne površine "Polydex 2000B"


 Kompletna prosevna površina je izrađena od pravougaonih elementa, pričvršćenih za noseći čelični ram, čime se dobija potpuno ravna prosevna površina, bez zazora između pojedinih elemenata.

 Otvori su konusnog oblika i svaki segment nezavisno vibrira zbog elastičnosti, te je mogućnost zapunjenja mreže materijalom granulacije približne otvorima svedena na minimum.

 Unutar svakog od modula se nalazi noseći čelični sloj, kojim se modul pričvršćuje za noseći deo sita.Prosejne površine "Polydex 2000G"


 Kompletna prosevna površina je izrađena od pravougaonih elementa, pričvršćenih za noseći čelični ram, čime se dobija potpuno ravna prosevna površina, bez zazora između pojedinih elemenata.

 Unutar svakog od modula se nalazi noseći čelični sloj, kojim se modul pričvršćuje za noseći deo sita. Pričvršćivanje se vrši na 10 pozicija korišćenjem klinova.Prosejne površine "Polydex 305" i "Polydex 300"


 Kompletna prosevna površina je izrađena od kvadratnih elementa, pričvršćenih za noseći čelični ram, čime se dobija potpuno ravna prosevna površina, bez zazora između pojedinih elemenata.

 Unutar svakog od modula se nalazi noseći čelični sloj, kojim se modul pričvršćuje za noseći deo sita. Pričvršćivanje se vrši na 8-12 pozicija korišćenjem klinova.Prosejne površine "Polydex VF"


 Polydex VF® je ekvivalent i poboljšanje u odnosu na "harp" sita u čeličnoj izvedbi. Prosejna površina se sastoji od horizontalno savijenih niti. Ovo izaziva dodatne vibracije i gotovo je nomoguće da dođe do začepljenja mreže.